Ankerhagen Barnehage
Hjem Om BarnehagenAvdelingenePersonaletPraktisk informasjonDette er vi opptatt avS√łke barnehageplassKontakt oss  

Personalet

Kompetansen til personalet i barnehagen er en av de viktigste faktorene for god kvalitet i arbeidet med barns trivsel og utvikling. På huset har vi 7 årsverk barnehagelærere, 1 årsverk barne- og ungdomsarbeider og 3 årsverk barnehagemedarbeidere. Alle har lang fartstid i barnehageyrket, og er stadig på jakt etter å videreutvikle seg selv og barnehagen vår. Vi har flere som velger å gå videreutdannelser for å holde tritt med utviklingen på barnehagefeltet, og vi er opptatt av å gi et tilbud av god kvalitet. 

Daglig leder,

Edle-Marion har bachelor i barnehagelærer fra HIO, videreutdannelse i veiledning og coaching fra HIOA  og videreutdanning i styrerutdannelsen ved BI. Edle-Marion har vært fast ansatt i Ankerhagen barnehage siden 2008, og var i praksis her under utdannelsen sin 2005-2006. Siden høsten 2011 har hun jobbet som daglig leder i barnehagen.Hun er opptatt av å lede en barnehage som er i stadig utvikling og læring. Hun brenner for å skape et trygt og godt miljø for store og små, og har et sterkt fokus på å skape psykologisk trygghet, trivsel, læring og utvikling i teamet. Høsten 2024 starter hun på videreutdannelse på BI med temaet "Juss for ledere".
Månestråle:

Lars er utdannet barnehagelærer ved Dronning Maud Minne, Høgskole for barnehagelærerutdanning i Trondheim. Lars har jobbet som pedagogisk leder i Ankerhagen barnehage siden oktober 2022, og er vikar for TIhana Delalic som er ute i fødselspermisjon. Han jobber ut juli 2024. Lars er opptatt av å skape en trygg, rolig og forutsigbar hverdag for de aller minste. Han er stø som et fjell, og lar seg ikke vippe av pinnen for uforutsette hendelser. Han er leken, kreativ og engasjert i møte med hvert enkelt barn, og brenner for et godt arbeidsmiljø med god stemning.

Izabelle er utdannet barnehagelærer og har jobbet som barnehagelærer i Ankerhagen barnehage siden 2016. Izabelle brenner for språkarbeid og legger opp til grupper for de barna som trenger litt ekstra støtte med språkutviklingen. Izabelle har også en lidenskap for det fysiske miljø og med sitt engasjement og kreativitet skaper hun spennende leke- og læringsmiljø for de minste barna.

Jahedeh er barne-og ungdomsarbeider og jobber i vikaritat i Ankerhagen barnehage SA siden januar 2022. Jahedeh hadde praksis i barnehagen vår i 2019 og har vært ringevikar siden 2020. Jahedeh brenner for kroppslige aktiviteter slik som dans og bevegelse til musikk og sang. Med Jahedeh finner hun alltid noe spennende å gjøre både i innerommmet og uterommet sammen med barna. 
Solglimt:

Cathrine er utdannet barehagelærer ved Høgskolen i Oslo og jobber som pedagogisk leder på Solglimt. Cathrine har jobbet i Ankerhagen barnehage SA siden 2017, og var praksisstudent her under sitt studiet. Hun har videreutdannelse ved BI i pedagogisk ledelse og læringsmiljø, og fra høsten 2024 starter hun på videreutdannelse i pedagogisk veiledning ved Oslo MET. Cathrine brenner spesielt for å skape en trygg og god start for de aller yngste med sang, dans, bevegelse, eventyr og bøker. Cathrine brenner også for at både barn og voksne skal ha et trygt og godt miljø, og engasjerer seg bredt i barnehagens HMS arbeid.

Bjørn er pedagogisk leder på Solglimt. Han har bachelor i barnehagelærer fra OsloMet, og har jobbet i Ankerhagen barnehage siden 2014. Bjørn brenner for musikkaktiviteter sammen med barn. Han har tidligere spilt i band, og gitaren brukes hyppig til alle barn og voksnes glede. Bjørn er en rolig, omsorgsfull og trygg voksen for store og små

Beate er pedagogisk medarbeider og har jobbet i Ankerhagen barnehage SA siden 1998. Beate brenner for aktiviteter med barn hvor undring og samtaler står i fokus. Enten om det er gjennom natureksperimenter og lek med vann eller om det er utforskning av hinderløype og kroppslig mestring, har Beate alltid noe spennende på lager.

Wendeliza er barne- og ungdomsarbeider og har jobbet i Ankerhagen barnehage SA siden 2015. Wendeliza har utdannelse som grunnskolelærer fra Filippinene, samt erfaring som speialpedagog fra Danmark, hvor hun jobbet flere år med barn med spesielle behov. Wendeliza brenner for å skape et trygt og godt psykososialt miljø for barna hvor gode samspillsmønstre kan utvikle seg. Wendeliza er også barnas verneombud.

Regnbuen:

Anders er utdannet barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder. Anders har jobbet i Ankerhagen barnehage SA siden 2018. Anders brenner for å tilrettelegge for kreative prosesser sammen med barn hvor utforskning og samarbeid står i fokus. Enten om det er skaperglede i skoleforberedede aktiviteter eller om det er utforskning av natur og kultur, skapes det undring, nysgjerrighet og kunnskapsdannelse.

André er utdannet barnehagelærer ved universitetet i Tromsø, 2015, og jobber som pedagogisk leder på regnbuen. André har jobbet i Ankerhagen barnhage siden janaur 2023, og har over 10 års erfaring fra barnehage. André brenner for at barn skal få gode ergaringer ute i naturen. Om det er ute på barnehagens lekeplass, på tur i parken eller på turer i skog/ved vann. Han er også god på gitar og tar gjerne gitaren frem spontant for litt sang og musikk sammen med barna.

Alicia er pedagogisk medarbeider og har jobbet i Ankerhagen barnehage siden januar 2023. Alicia har flere års erfaring fra barnehageyrker, og elsker å være i høy aktiivtet sammen med barna. Det løpes, lekes sisten, fangelek og andre morsomme leker, og barna elsker det. Alicia er også veldig opptatt av barns læring i møte med kunst, og tar barna med på ulike tegne/maleprosjekter, og lærer barna ulike teknikker.

Elin er pedagogisk medarbeider og har jobbet i Ankerhagen barnehage SA siden 2019. Elin brenner for forming og kreativitet og har fokus på opplevelser og skaperglede i samspill med barn. Elin legger til rette for at barna får oppleve trivsel, glede og mestring og at voksne er støttende og fungerer som en trygg havn for de minste barna. 


Ute i fødselspermisjon
Tihana Delalic er pedagogisk leder i Ankerhagen barnehage og assisterende styrer. Tihana har jobbet i Ankerhagen barnehage siden mai 2012. Hun har en bacleor i pedagogikk fra Universitetet i Oslo og styrerutdannelse fra BI i Oslo. Tihana er en pådriver for at barnehagen vår skal være i en kontinuerli utvikling. Hun er opptatt av god barnehagekvalitet, forskning og hvordan vi sammen kan skape den beste barnehagen for både små og store.

 

  Månestråle

Solglimt

Regnbuen
Footer


BarnehageWeb utviklet av Byte AS