Ankerhagen Barnehage
Hjem Om BarnehagenSøke barnehageplassKontakt oss

Søke barnehageplass

Ankerhagen barnehage har samordnet HOVEDOPPTAK med kommunen, dette opptaket skjer ett par uker etter søknadsfirsten.

SØKNADSFRIST FOR HOVEDOPPTAK ER 1. MARS.

Utover hovedopptaket har vi LØPENDE OPPTAK – det betyr at vi tar inn barn så fort vi har en ledig plass. Løpende opptak skjer hele året.

Pr. 27 august 2019 har vi ledig plass til en 3-4 åring i barnehagen vår med oppstart 1. september 2019.

For opptakskriterier for Ankerhagen barnehage se vedtekter.

Alle søker via søknadsportalen i kommunen som er elektronisk.

Det er viktig at du rangerer den barnehagen du aller helst ønsker plass til som nummer 1.

Søknadsskjema finner du på https://www.oslo.kommune.no/barnehage/soke-eller-bytte-barnehage/

Ønsker du å besøke vår barnehage for å være helt sikker på at du vil søke plass hos oss er du velkommen til å sende en mail til daglig leder for å gjøre en avtale.
Vi setter gjerne av tid til de som tar kontakt for å avtale besøk, men kan dessverre ikke ta imot tilfeldige gjester. Dette for å sette av tid til både omvisning og informasjon som våre besøkende ønsker.

Månestråle

Solglimt